Tanácsok az autóbérlés sofőrrel szolgáltatásunkhoz

Válassza az autóbérlés sofőrrel szolgáltatásunkat! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Megfelelő rakodói létszám biztosítása. Ennél a szolgáltatásnál a rakodói létszám biztosítása az Önök feladata. Célszerű minél hamarabb megszervezni a szállításhoz szükséges létszámot, számolva azzal, hogy az utolsó pillanatban biztosan lesz egy-két ember, akinek közbe jön valami és nem fog tudni segíteni.

Időpont egyeztetés időben. Célszerű az autóbérlést időben megtenni. Érdemes bebiztosítania magát azzal, hogy pár nappal a szállítás előtt lefoglalja az időpontot, megrendeli a szolgáltatást. Zsúfolt periódusnak számítanak a hó végi, hó eleji időpontok és a hétvégék. Ha viszont időben tervez, akkor Öné lesz a legjobb időpont a lehetőségek közül!

Fontos: Ez a szolgáltatásunk csak Budapesten belül érhető el!

Utazás a szállítás ideje alatt. Kérjük vegyék figyelembe, hogy teherautónk fülkéje mindössze 3 személyes. Minden esetben maximum egy fő helyet tudunk biztosítani az autónkban a felpakolási és lepakolási cím közötti utazásra. Kérjük, hogy ezt – amennyiben ez releváns az Önök számára – minden esetben jelezzék a szolgáltatás megrendelésekor.

Szállítási garancia biztosítása. A szállítás biztonságáért mi vállaljuk a felelősséget. A szállítás végén viszont mindenképpen ellenőrizzék, hogy minden, a teherautóba bepakolt dolog megérkezett-e Önökhöz. Utólagos reklamációt sajnos nem tudunk elfogadni.

 

 

 

10% KEDVEZMÉNY!

MÁJUSBAN 10% kedvezményt biztosítunk minden szolgáltatásunkra! Költözzön velünk, kérje ingyenes árajánlatunkat!