ÁRAINK

Megnézem

Általános tudnivalók:

Áraink minden esetben fix árak (cégünk alanyi adómentes egyéni vállalkozás, ami azt jelenti, hogy a megadott árat már nem terheli plusz ÁFA), amire már semmilyen extra költség, felár nem tevődik!

A megrendelt szállítás kifizetése minden esetben a lepakolás után, készpénzben történik.

Árajánlatunkhoz kérjük, hogy az alábbi információkat feltétlenül adja meg nekünk:

Preferált időpont: költözésének pontos dátuma vagy ha nem tudja még pontosan, akkor több időpont megadása, amelyek közül szabad kapacitásunk függvényében tudunk választani

Pontos távolság: honnan hova költözik?

Indulási cím körülményei: társasházból költözik (emeletről vagy földszintről, és lift van-e, minden bútor befér-e a liftbe) vagy családi házból (emeletről vagy földszintről)?

Érkezési cím körülményei: társasházba költözik (emeletre vagy földszintre, és lift van-e, minden bútor befér-e a liftbe) vagy családi házba (emeletre vagy földszintre)?

Szállítandó dolgok részletei: mennyi és mekkora bútorokról, mennyi személyes holmiról (dobozok, zsákok mennyisége) van szó?

Igényelt költöztetői létszám: amennyiben Önök tudnak segíteni a fel-és lepakolásban, abban az esetben csak a teherautó és a sofőr (aki szintén pakol) vesz részt a költöztetésben. Amennyiben nincs a pakoláshoz segítség az Önök részéről, abban az esetben a teherautó, a sofőr és plusz egy-két rakodó fog részt venni a költöztetésben.

Kérjük, hogy reálisan mérjék fel, hogy a rakodói segítség az Önök részéről a költöztetés teljes ideje alatt rendelkezésre áll-e, különös tekintettel arra vonatkozóan, hogy a nehéz dolgokat is elbírja-e!

Árajánlatunkhoz kérjük, hogy az alábbi információkat feltétlenül adja meg nekünk:

Preferált időpont: a szállítás pontos dátuma vagy ha nem tudja még pontosan, akkor több időpont megadása, amelyek közül szabad kapacitásunk függvényében tudunk választani

Pontos távolság: honnan hova szeretné a bútort/háztartási eszközt szállíttatni?

Indulási cím körülményei: társasházból (emeletről vagy földszintről, és lift van-e, a bútor/háztartási eszköz befér-e a liftbe) vagy családi házból (emeletről vagy földszintről)?

Érkezési cím körülményei: társasházba (emeletre vagy földszintre, és lift van-e, a bútor/háztartási eszköz befér-e a liftbe) vagy családi házba (emeletre vagy földszintre)?

Szállítandó bútor/háztartási eszköz részletei: mekkora bútorról/háztartási eszközről van szó?

Igényelt szállítói létszám: amennyiben Önök tudnak segíteni a fel-és lepakolásban, abban az esetben csak a teherautó és a sofőr (aki szintén pakol) vesz részt a szállításban. Amennyiben nincs a pakoláshoz segítség az Önök részéről, abban az esetben a teherautó, a sofőr és plusz egy-két rakodó fog részt venni a szállításban.

Kérjük, hogy reálisan mérjék fel, hogy a rakodói segítség az Önök részéről a szállítás teljes ideje alatt rendelkezésre áll-e, különös tekintettel arra vonatkozóan, hogy a nehéz dolgokat is elbírja-e!

Autóbérlés sofőrrel szolgáltatásunk igénybevétele esetén az autó és a sofőr együttes díja 10.000 Ft/óra és minden esetben 3 óra minimum díj fizetendő.

Amennyiben ezt a szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, kérem, hogy az alábbi adatokat feltétlenül adja meg nekünk:

Preferált időpont: a szállítás pontos dátuma vagy ha nem tudja még pontosan, akkor több időpont megadása, amelyek közül szabad kapacitásunk függvényében tudunk választani

Pontos távolság: honnan hova kéri a szállítást? (Budapesten belül melyik kerületből melyik kerületbe, vidéken melyik városból/városrészből melyik városba/városrészbe)

Szállítandó termék részletei: mennyi és mekkora termék(ek)ről van szó?

(A fel-és lepakolást ebben az esetben mindíg az ügyfél intézi.)