Autóbérlés sofőrrel

10% KEDVEZMÉNY!

ÁPRILISBAN 10% kedvezményt biztosítunk minden szolgáltatásunkra! Költözzön velünk, kérje ingyenes árajánlatunkat!

Ismertető

Fontos: Ez a szolgáltatásunk csak Budapesten belül érhető el!

Ezt a szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akiknek sok erős kéz áll rendelkezésükre a szállításhoz. Előnye abban áll, hogy a „több kéz – gyorsabb munka” elv alapján, idegen emberek segítségének igénybevétele nélkül, ismerősökkel, barátokkal, rokonokkal oldható meg a bútorszállítás, avagy a költöztetés. Ebben az esetben a rakodó(k) díja is az Ön zsebében marad.

Önnek csak a fel-és lepakolást kell megoldania, a többiről (biztonságos elhelyezés, rögzítés, szállítás) mi gondoskodunk!

Nincs kiállási díj, nincs rakodói díj, nincs üzemanyag költség, nincs kilométer díj – csak az autónak van egy minimum 3 órás rendelkezésre állási díja! – díjainkról részletesebben az Áraink menüpont alatt tájékozódhat.

Milyen információkat kell megadnom Önöknek a szállítási díj megadásához?

 

R

Preferált időpont:

a szállítás pontos dátuma vagy ha nem tudja még pontosan, akkor több időpont megadása, amelyek közül szabad kapacitásunk függvényében tudunk választani

R

Pontos távolság:

honnan hova kéri a szállítást? (Budapesten belül melyik kerületből melyik kerületbe, vidéken melyik városból/városrészből melyik városba/városrészbe)

R

Szállítandó dolgok részletei:

mennyi és mekkora termék(ek)ről van szó?

A megrendelés leadásakor esetlegesen hiányosan közölt információk vagy a költözés folyamán fellépő egyéb, rajtunk kívül álló okokból adódó csúszások miatt felelősséget nem tudunk vállalni!

Felhívjuk figyelmét, hogy zongorát, pianínót és páncélszekrényt nem áll módunkban szállítani!

Tanácsok az autóbérlés sofőrrel szolgáltatásunkhoz

A szállítás megfelelő előkészítése rendkívül hasznos, hiszen ezzel időt takaríthatnak meg. Tanácsainkat az elmúlt évek tapasztataira építkezve állítottuk össze, hogy megkönnyítsük Önöknek a szállítás folyamatát.