Költöztetés

10% KEDVEZMÉNY!

ÁPRILISBAN 10% kedvezményt biztosítunk minden szolgáltatásunkra! Költözzön velünk, kérje ingyenes árajánlatunkat!

Ismertető

„A költözés sok gonddal és magas költséggel jár!” – mi ezt a tévhitet szeretnénk eloszlatni azáltal, hogy megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtunk fix áron, rejtett költségek nélkül.

Pályafutásunk több mint 8 éve alatt több ezer sikeres költöztetésen vagyunk túl, ezt bizonyítják a rólunk alkotott vélemények is. Forduljon hozzánk bizalommal akár lakás, akár irodaköltöztetésről van szó az egész ország területén.

Költözni fogok. 

Milyen információkat kell megadnom Önöknek a szállítási díj megadásához?

 

R

Preferált időpont:

Költözésének pontos dátuma vagy ha nem tudja még pontosan, akkor több időpont megadása, amelyek közül szabad kapacitásunk függvényében tudunk választani

R

Pontos távolság:

honnan hova költözik? (Budapesten belül melyik kerületből melyik kerületbe, vidéken melyik városból/városrészből melyik városba/városrészbe)

R

Indulási cím körülményei:

társasházból költözik (emeletről vagy földszintről, és lift van-e, minden bútor befér-e a liftbe) vagy családi házból (emeletről vagy földszintről)?

R

Érkezési cím körülményei:

társasházba költözik (emeletre vagy földszintre, és lift van-e, minden bútor befér-e a liftbe) vagy családi házba (emeletre vagy földszintre)?

R

Igényelt költöztetői létszám:

amennyiben Önök tudnak segíteni a fel-és lepakolásban, abban az esetben csak a teherautó és a sofőr (aki szintén pakol) vesz részt a költöztetésben. Amennyiben nincs a pakoláshoz segítség az Önök részéről, abban az esetben a teherautó, a sofőr és plusz egy-két rakodó fog részt venni a költöztetésben. Kérjük, hogy reálisan mérjék fel, hogy a rakodói segítség az Önök részéről a költöztetés teljes ideje alatt rendelkezésre áll-e, különös tekintettel arra vonatkozóan, hogy a nehéz dolgokat is elbírja-e!

R

Szállítandó dolgok részletei:

mennyi és mekkora bútorokról, mennyi személyes holmiról (dobozok, zsákok mennyisége) van szó?

R

Parkolás körülményei:

hogyan, hol tudunk megállni a ház közelében?

A megrendelés leadásakor esetlegesen hiányosan közölt információk vagy a költözés folyamán fellépő egyéb, rajtunk kívül álló okokból adódó csúszások miatt felelősséget nem tudunk vállalni!

Felhívjuk figyelmét, hogy zongorát, pianínót és páncélszekrényt nem áll módunkban szállítani!

Költöztetés, bútorszállítás

Gyakran ismételt kérdések

Mennyivel a költöztetés előtt kell foglalnom időpontot?

Sok éves statisztikából jól kimutatható, hogy a költözést a legtöbben a péntek – szombat – vasárnap -hétfői napra ütemezik, ezek közül is kiemelendő a szombati nap, ami gyakran hetekkel előre foglalt. Érdemes figyelembe venni, hogy a legtöbb adásvételi-, bérleti szerződést hó végi ki – beköltözéssel kötik meg.

Gyakori, hogy a hónap utolsó és első pár napját az akkor költözők már egy hónappal előre foglalják. Amikor megvan a költöztetés dátuma, nyugodtan hívja fel ügyeletes munkatársunkat, aki rögtön tájékoztatja a foglaltságunkról.

Költöztetnek hétvégén is?

Költöztető szolgáltatásunkkal az év minden napján állunk rendelkezésére, ha van szabad kapacitásunk, akkor ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk.

Egy darabot is szállítanak, költöztetnek?

Természetesen, minden nap vannak tehertaxi “üzemmódban” lévő költöztető csapataink. Mennyiségi korlát nincsen.

A lapra szerelhető bútorokat a költözés alkalmával szétszedett állapotban érdemes szállítani?

Alapjában véve nem. A legtöbb bútor összeszerelt állapotában költöztethető, gyakran hiszik azt a kedves Ügyfelek, hogy gyorsabb, kényelmesebb a lapok költöztetése. A jószándék vezérli Őket, de ez tévhit. Egy típusbútor egyben költöztetése gyorsabb – nem 20 szétszedett darabbal kell fordulni, hanem csak egy nagyobbal-, biztonságosabb – sokkal egyszerűbb a költöztetés alatt az egyben lévő bútorokat megvédeni, mint a lapokat, amiből gyakran zsanérok, tiplik állnak ki. Mindenképpen érdemes a költözésnél szétszerelni a bútorokat, ha azok 230 cm, vagy afölötti magasságúak – ezek már statikailag nehezen bírják a megdöntést, forgatást. Amennyiben a költöztetendő lakásban nagy tolóajtós gardrób van, vagy háromajtós szekrény, azokat is szét kell szedni, ha lehetséges. Végezetül szét kell szedni a költöztetendő bútorokat, ha azok nem férnek el -fordulnak el – egyben a lépcsőházban. Könnyűszerkezetes bútorok esetében pedig a lapra szerelt állapot a legkedvezőbb a szállítás szempontjából.

Természetesen a bútorszerelésben szakembereink is állnak rendelkezésére a költöztetés napján, ha igényli.

Van tanácsuk a költöztetés előkészületeivel kapcsolatban, amit érdemes figyelembe venni?

Igen, összegyűjtöttük a legfontosabbakat, ide kattintva olvashatja őket: Költöztetési Tanácsok

Tanácsok a költözéshez

A költözés megfelelő előkészítése rendkívül hasznos, hiszen ezzel időt takaríthatnak meg. Tanácsainkat az elmúlt évek tapasztataira építkezve állítottuk össze, hogy megkönnyítsük Önöknek a költözés folyamatát.