Bútorszállítás, Házhozszállítás

10% KEDVEZMÉNY!

ÁPRILISBAN 10% kedvezményt biztosítunk minden szolgáltatásunkra! Költözzön velünk, kérje ingyenes árajánlatunkat!

Ismertető

Az Önnel előzetesen egyeztetett időpontban, fix áron, az országon belül bármerre házhoz szállítjuk bútorát/háztartási eszközét, ami új bútor/háztartási eszköz vásárlásának esetében azzal az előnnyel jár, hogy nem kell az adott áruház (IKEA, KIKA, JYSK, RS, MÖBELIX, MEDIA MARKT stb.) kiszállítóira várnia napokig és nem szükséges fél napot azért az otthonában töltenie, mert várja a szállítókat. Ráadásul nálunk nem ér véget a szállítás azzal, hogy megérkeztünk a kapuhoz.

Felár és rejtett, extra költségek nélkül (pl. hétvégi felár, emeletdíj, lépcsődíj) a szobájába, az Ön által elképzelt helyre állítjuk be bútorát vagy háztartási eszközét. A rakodásnál és a szállítás során fokozott elővigyázatossággal és gondossággal járunk el, takarókkal és pokrócokkal védjük a szállítani kívánt tárgyat.

Pályafutásunk több mint 8 éve alatt megszámlálhatatlan sikeres szállításon vagyunk túl, ezt bizonyítják a rólunk alkotott vélemények is.

Bútort szeretnék szállítani. 

Milyen információkat kell megadnom Önöknek a szállítási díj megadásához?

R

Preferált időpont:

a szállítás pontos dátuma vagy ha nem tudja még pontosan, akkor több időpont megadása, amelyek közül szabad kapacitásunk függvényében tudunk választani

R

Pontos távolság:

honnan hova szeretné a bútort / háztartási eszközt szállíttatni? (Budapesten belül melyik kerületből melyik kerületbe, vidéken melyik városból/városrészből melyik városba/városrészbe)

R

Indulási cím körülményei:

társasházból (emeletről vagy földszintről, és lift van-e, a bútor / háztartási eszköz befér-e a liftbe) vagy családi házból (emeletről vagy földszintről)?

R

Érkezési cím körülményei:

társasházba (emeletre vagy földszintre, és lift van-e, a bútor / háztartási eszköz befér-e a liftbe) vagy családi házba (emeletre vagy földszintre)?

R

Parkolás körülményei:

hogyan, hol tudunk megállni a ház közelében?

R

Szállítandó bútor/háztartási eszköz részletei:

mekkora bútorról / háztartási eszközről van szó?

R

Igényelt szállítói létszám:

amennyiben Önök tudnak segíteni a fel-és lepakolásban, abban az esetben csak a teherautó és a sofőr (aki szintén pakol) vesz részt a szállításban. Amennyiben nincs a pakoláshoz segítség az Önök részéről, abban az esetben a teherautó, a sofőr és plusz egy-két rakodó fog részt venni a szállításban. Kérjük, hogy reálisan mérjék fel, hogy a rakodói segítség az Önök részéről a szállítás teljes ideje alatt rendelkezésre áll-e, különös tekintettel arra vonatkozóan, hogy a nehéz dolgokat is elbírja-e!

A megrendelés leadásakor esetlegesen hiányosan közölt információk vagy a szállítás folyamán fellépő egyéb, rajtunk kívül álló okokból adódó csúszások miatt felelősséget nem tudunk vállalni!

Felhívjuk figyelmét, hogy zongorát, pianínót és páncélszekrényt nem áll módunkban szállítani!

Tanácsok a bútorszállításhoz

A szállítás megfelelő előkészítése rendkívül hasznos, hiszen ezzel időt takaríthatnak meg. Tanácsainkat az elmúlt évek tapasztataira építkezve állítottuk össze, hogy megkönnyítsük Önöknek a szállítás folyamatát.