KÖLTÖZTETÉS, BÚTORSZÁLLÍTÁS

10% KEDVEZMÉNY JÚLIUSBAN!

Bútorszállítás, költöztetés, fuvarozás még hétvégén is, Budapesten és vidéken egyaránt. Mi segítünk, több mint 5 év tapasztalattal rendelkezünk! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Árajánlatkérés

1
2
3
4

Megkeresésére 24 órán belül válaszolunk!

Miért jár jobban, ha minket választ?

A költözés sok gonddal és magas költséggel jár!” – mi ezt a tévhitet szeretnénk eloszlatni azáltal, hogy megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtunk fix áron, rejtett költségek nélkül.

Profizmus

Több mint 5 év és megszámlálhatatlan mennyiségű szállítás, költöztetés, bútorszállítás tapasztalata áll mögöttünk, valamint egy kipróbált, fix rakodói gárda, akikkel már fél szavakból megértjük egymást. Számunkra nincs olyan, hogy lehetetlen küldetés, már jó néhány, az ügyfél által megoldhatatlannak jelzett szállítási és rakodási problémát megoldottunk, amire büszkék is vagyunk.

Minőség

Tapasztalt, profi csapattal, pokrócokkal és rögzítőkkel felszerelt teherautókkal állunk az Önök rendelkezésére. Minden sérülékeny bútort/terméket takaróinkba csomagolunk. Hitvallásunk az, hogy a minőség a siker garanciája és ennek teljesülésére minden szállításunknál, költöztetésnél fokozottan ügyelünk.

Fix ár

Sok olyan cég van, akik óradíjban vállalják a szállításokat, költöztetéseket amire még plusz összegként felszámolnak emeleti díjat, kilométer díjat vagy hétvégi felárat. Nekünk az az előnyünk ezekkel a cégekkel szemben, hogy mi mindig egy fix és végleges árban állapodunk meg megrendelőinkkel, nálunk nincsenek rejtett költségek és felárak sem.

Megbízhatóság

A pontosság már nem csak a királyok erénye. Mindig időben, az előre megbeszélt időponthoz képest többnyire korábban érkezünk a szállítás, költöztetés helyszínére. Mi ezzel is megtiszteljük megrendelőinket.

Precizitás

A rakodásnál és bútorszállítás során egyaránt ügyelünk arra, hogy semmi ne sérüljön. Maximális odafigyeléssel, gondossággal pakoljuk fel és le a szállítani kívánt dolgokat, a sérülékenyebb tárgyakat pokrócokkal védjük és figyelünk arra, hogy a közlekedés során se sértsék meg egymást a szállított tárgyak.

Ne kockáztasson!

Legyen stresszmentes, meglepetésektől mentes a költözés!

Az elégedettsége nagyon fontos számunkra!

Pályafutásunk több mint 5 éve alatt több ezer sikeres költöztetésen, bútorszállításon vagyunk túl, ezt bizonyítják a rólunk alkotott vélemények is. Forduljon hozzánk bizalommal akár lakás, akár irodaköltöztetésről van szó az egész ország területén.

Nagyon nagy segítséget nyújtottatok ma nekem, 1 óra alatt lezavartuk a költözést, semmilyen gond nem akadt, mellé még jó fejek is vagytok, szerintem még nem sikerült ilyen stresszmentesen költöznöm soha. Az árban előre megegyeztünk, nem volt semmi csavar a történetben. Még egyszer köszönöm szépen!
T. Judit

Nagyon meg voltunk elégedve. Sokkal több cuccot kellett mozgatni, mint ahogy azt előre saccoltam, de nem volt probléma, mindent megoldottak. A költöztetés zökkenőmentesen lezajlott. Rugalmasságból, emberségből ötös. Az ár is nagyon korrekt volt. Köszönjük!

Ú. Katalin

Nagyon korrekt szállító cég. Udvariasak és rugalmasak voltak, kiválóan alkalmazkodtak a feladathoz, bármilyen nehézséget megoldottak. Pontosan érkeztek, a bútorokra vigyáztak, minden rendben volt a szállítással, és az ár is korrekt volt. Köszönjük szépen!

B. Emese

Tanácsok a bútorszállításhoz

A szállítás megfelelő előkészítése rendkívül hasznos, hiszen ezzel időt takaríthatnak meg. Tanácsainkat az elmúlt évek tapasztataira építkezve állítottuk össze, hogy megkönnyítsük Önöknek a szállítás folyamatát.

Tanácsok a költözéshez

A költözés megfelelő előkészítése rendkívül hasznos, hiszen ezzel időt takaríthatnak meg. Tanácsainkat az elmúlt évek tapasztataira építkezve állítottuk össze, hogy megkönnyítsük Önöknek a költözés folyamatát.

Tanácsok az autóbérlés sofőrrel szolgáltatásunkhoz

A szállítás megfelelő előkészítése rendkívül hasznos, hiszen ezzel időt takaríthatnak meg. Tanácsainkat az elmúlt évek tapasztataira építkezve állítottuk össze, hogy megkönnyítsük Önöknek a szállítás folyamatát.